Å bo hos oss

Postkasseskilt

Borettslaget fikk høsten 2020 installert nye og oppgraderte postkasser.

De nye postkassene har digitale skilt som administreres av styret. Det vil derfor ikke lengre være tillatt å merke postkassene med egne klistremerker / lapper.

Postkassene har også egne «Nei til reklame» skilt. Det er naturligvis valgfritt om den enkelte beboer ønsker å ha «Nei til reklame» på sin postkasse. Disse skiltene kan skrus av fra innsiden av postkassen.

Plasseringen av de enkelte postkassene, er det Posten selv som har bestemt, da de har sitt eget system for sortering.

 

NB VIKTIG!

Nye beboere må sende en epost til lillo.terrasse@gmail.com eller evt. legge et skriv i styrepostkassen (plassert nede til høyre under den siste beboerpostkassen) med beskjed om nøyaktig hvilke navn som skal stå på de digitale skiltene. Det samme må øvrige beboere gjøre dersom det skal foretas endringer. Styret vil deretter oppdatere de aktuelle postkasseskiltene.

Postkassene skal også merkes innvendig med leilighetsnummer og navn. Samtidig med at Styret oppdaterer de digitale skiltene, blir det lagt en etikett i postkassen med oppdaterte endringer. Denne etiketten limer den enkelte beboer selv over eksisterende navneskilt innvendig i postkassen.

 

Sist oppdatert 14.10.2020