Minimer

Velkommen til Lillo Terrasse Borettslag

Velkommen til Lillo terrasse borettslag. Her finner du mye informasjon om vårt borettslag, kontaktpersoner, sentrale dokumenter mm. Du finner også en registreringsfunksjon som kan benyttes for å få en utvidet informasjonstilgang.

Lillo terrasse borettslag er et borettslag bestående av 264 leiligheter i fire blokker med beliggenhet på den sørvestlige delen av Grefsen, og grenser til blant annet Nydalen og Storo. 

Høyblokkene ble bygd av OBOS i 1959 og består hver av totalt 11 etasjer. Borettslaget har i dag et flott grøntareal mellom de fire blokkene og flertallet av leilighetene kan by på en fantastisk utsikt ut over Oslo by.
 

Nyheter Minimer

Defekte Touchcom paneler i BK7 og BK15

Touchcom panelene for oppringing og åpning av utgangsdørene i BK7 og BK15, er dessverre defekte. Det betyr at panelene må byttes, og det vil mest sannsynlig skje i løpet av onsdagen den 24. juni.

I mellomtiden må man bruke nøkkel i sylinderen direkte i utgangsdøra. Hvis du venter besøk, må vedkommende ringe beboer ved ankomst, og man må gå ned og manuelt åpne opp for besøkere.

Styret beklager ulempene.

 

 

  Minimer

OBOS

              Lillo Terrasse Borettslag på Facebook

 

Lillo Terrasse Borettslag
Betzy Kjelsbergs vei 7/11/13/15
0486 Oslo

Postadresse:
Lillo Terrasse Borettslag
c/o OBOS
Postboks 6666, St. Olavs plass
0129 OSLO

Org. nummer: 948 308 290
Gårdsnummer: 77
Bruksnummer: 160

Kontakt oss