Minimer

Velkommen til Lillo Terrasse Borettslag

Velkommen til Lillo terrasse borettslag. Her finner du mye informasjon om vårt borettslag, kontaktpersoner, sentrale dokumenter mm. Du finner også en registreringsfunksjon som kan benyttes for å få en utvidet informasjonstilgang.

Lillo terrasse borettslag er et borettslag bestående av 264 leiligheter i fire blokker med beliggenhet på den sørvestlige delen av Grefsen, og grenser til blant annet Nydalen og Storo. 

Høyblokkene ble bygd av OBOS i 1959 og består hver av totalt 11 etasjer. Borettslaget har i dag et flott grøntareal mellom de fire blokkene og flertallet av leilighetene kan by på en fantastisk utsikt ut over Oslo by.
 

Nyheter Minimer

Arbeider ved garasjene

Styret viser til oppslag på oppslagstavlene angående arbeider med å bytte panel på garasjebyggene.

Arbeidene vil begynne mandag 24. august og stillaser vil bli sattopp. Først tas bygget mellom BK 15 og BK 13. Etter ca. 2-3 uker vil man starte opp mellom BK 13 og BK 11, altså en litt senere oppstart her.

Det er Beckmann Bygg AS som utfører jobben. Det vil arbeides på dagtid mandag til fredag, hovedsakelig mellom klokka 07 og 17, men enkelte lørdager kan også være aktuelle. Styret har sendt ut et eget skriv til alle som har garasjeplass. Det vil også bli lagt en påminnelse med ytterligere informasjon til de som har garasjer på de nedre områdene, i forbindelse med at det blir begrensede muligheter for parkering her.

  Minimer

OBOS

              Lillo Terrasse Borettslag på Facebook

 

Lillo Terrasse Borettslag
Betzy Kjelsbergs vei 7/11/13/15
0486 Oslo

Postadresse:
Lillo Terrasse Borettslag
c/o OBOS
Postboks 6666, St. Olavs plass
0129 OSLO

Org. nummer: 948 308 290
Gårdsnummer: 77
Bruksnummer: 160

Kontakt oss