Minimer

Velkommen til Lillo Terrasse Borettslag

Velkommen til Lillo terrasse borettslag. Her finner du mye informasjon om vårt borettslag, kontaktpersoner, sentrale dokumenter mm. Du finner også en registreringsfunksjon som kan benyttes for å få en utvidet informasjonstilgang.

Lillo terrasse borettslag er et borettslag bestående av 264 leiligheter i fire blokker med beliggenhet på den sørvestlige delen av Grefsen, og grenser til blant annet Nydalen og Storo. 

Høyblokkene ble bygd av OBOS i 1959 og består hver av totalt 11 etasjer. Borettslaget har i dag et flott grøntareal mellom de fire blokkene og flertallet av leilighetene kan by på en fantastisk utsikt ut over Oslo by.
 

Nyheter Minimer

Infoskriv vår/sommer 2020

Infoskriv vår/sommer 2020 blir i løpet av kort tid delt ut i alle postkasser. Du kan allerede nå lese skrivet i sin helhet gjennom å klikke HER.


Sentralfyringen blir skrudd av fra 1. juni

Sentralfyringen gradvis bli skrudd av fra 1. juni. Dette gjelder varmen i radiatorene og vil ikke ha innvirkning på varmen i badegulvene.


Utskifting av avtrekksvifter

I uke 21 vil det starte arbeider med å skifte ut de gamle avtrekksviftene i blokkene. Arbeidene vil i hovedsak pågå i toppetasjene ved heisrommene og vil sannsynligvis ikke medføre større ulemper for beboerne. Dette til orientering.


Viktig info - parkering forbud ved BK 11 og 13 - øvre områdene

Fra og med mandag den 11. mai 2020 og ca. en uke fremover, må ingen parkere på det øvre område ved enden av garasjene mellom Betzy Kjelsbergs vei 11 og 13. Da kommer det flere tunge kjøretøy hit som må inn på det området i forbindelse med reparasjon av plattingen og tilbakestillelse av uteområdet...

Les mer


Vårrengjøring i Betzy Kjelsbergs vei mandag 4. mai

Mandag den 4. mai klokken mellom 07.00 - 19.00 foretar Bymiljøetaten sin årlige vårrengjøring, og det er parkering forbudt i dette tidsrommet. Biler som ikke flyttes risikerer å bli tauet vekk.


Utbedring av uteområdene

Styret vil informere om at i uke 19 vil arbeidene starte med å sette i stand uteområdene rundt borettslaget. I denne forbindelse vil også de gamle lekeapparatene bli fjernet, da disse ikke oppfyller dagens krav til sikkerhet. Her ser vi på å etablere nye løsninger til høsten. Fra tirsda...

Les mer


Digitalt årsmøte - husk å stemme!

Alle bebeore skal ha fått mail/sms om årets generalforsamling som i år blir gjennomført digitalt. Husk å følge link på mail/sms som skal være fra sendt fra OBOS 28/4. Møtet er åpent til og med 6. mai.


Manglende varme badegulv

De siste dagene har enkelte beboere meldt om manglende varme på badegulvet. Leverandøren jobber med å justere dette, så styret er klar over problemet. Vi håper det blir rettet opp i løpet av kort tid. Det er ikke noe sammenheng mellom varmen på badegulvet og varme i radiatorene, dette e...

Les mer


Utlevering av Get-bokser

Siden det ikke lot seg gjøre å få til en felles utlevering av de nye Get-boksene, vil Get ringe den enkelte beboer førstkommende onsdag 23. april og torsdag 24.april. Beboerne vil da få tilbud om tilsending av ny Get-boks samt returlapp for retur av gammelt utstyr. Get vil ringe fra ...

Les mer


Forvarsel om digital gjennomføring av generalforsamlingen 2020

For å redusere risiko for ytterligere smitte av koronavirus, vil den ordinære generalforsamlingen i borettslaget bli avholdt digitalt. Dette foregår ved hjelp av løsningen Digitalt årsmøte fra OBOS. Skrives kan leses i sin helhet gjennom å klikke HER.


Side2 av 29Først   Forrige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
  Minimer

OBOS

              Lillo Terrasse Borettslag på Facebook

 

Lillo Terrasse Borettslag
Betzy Kjelsbergs vei 7/11/13/15
0486 Oslo

Postadresse:
Lillo Terrasse Borettslag
c/o OBOS
Postboks 6666, St. Olavs plass
0129 OSLO

Org. nummer: 948 308 290
Gårdsnummer: 77
Bruksnummer: 160

Kontakt oss