Minimer

Velkommen til Lillo Terrasse Borettslag

Velkommen til Lillo terrasse borettslag. Her finner du mye informasjon om vårt borettslag, kontaktpersoner, sentrale dokumenter mm. Du finner også en registreringsfunksjon som kan benyttes for å få en utvidet informasjonstilgang.

Lillo terrasse borettslag er et borettslag bestående av 264 leiligheter i fire blokker med beliggenhet på den sørvestlige delen av Grefsen, og grenser til blant annet Nydalen og Storo. 

Høyblokkene ble bygd av OBOS i 1959 og består hver av totalt 11 etasjer. Borettslaget har i dag et flott grøntareal mellom de fire blokkene og flertallet av leilighetene kan by på en fantastisk utsikt ut over Oslo by.
 

Nyheter Minimer

BK 13 og 15 er uten varmtvann 9. og 10. oktober kl 9-13

Arbeidet fortsetter med med tilkoblingen av nye varmepumper, og derfor må varmtvannet skrus av onsdag 9. oktober i BK13, samt torsdag 10. oktober i BK15, begge dagene mellom klokka 0900 og 1300.  Vi beklager ulempene dette medfører for beboerne.


Infoskriv høsten 2019

Det blir i disse dager utdelt i alles postkasset et infoskriv for høsten 2019. Skrivet kan også leses i sin helhet gjennom å klikke HER.


BK 7 uten varmtvann 25/9 mellom kl 9-14

I forbindelse med tilkobling av nye varmepumper, må varmtvannet skrus av onsdag 25. september mellom klokka 0900 og 1400. Det vil med andre ord kun være kaldt vann i kranene i dette tidsrommet. Vi beklager ulempene dette medfører for beboerne.


Sykler må fjernes!

I forbindelse med at det nå skal etableres rør inn til varmepumpene, så må de 3 syklene som henger på stativ nærmest døra til sykkelrommet fjernes.  Det skal bores gjennom veggen og inn i sykkelrommet og videre inn i varmepumperommet hvor rørene skal gå. Arbeidene starter opp i uke 38 og det...

Les mer


Sentralfyringen skrus på

Sentralfyringen vil bli skrudd på i løpet av inneværende uke (37) slik at alle skal få varme i radiatorene.


Parkering på de øvre parkeringsplassene er nå mulig igjen

De øvre parkeringsplassene mellom blokk 11 og 13, samt mellom blokk 13 og 15 kan nå benyttes. Noe utstyr vil muligens fortsatt stå enkelte steder, men der det er ledig kan vi nå parkere.


Boringen i forbindelse med bergvarmeprosjektet er avsluttet

Vi kan nå informere om at boringen av energibrønnene er fullført. Det vil fortsatt pågå arbeider rundt blokkene med noe graving og tilkoblinger av utstyr til varmepumperommene, men det konstante bråket fra boringen er nå avsluttet.  


Oppdatert info - bergvarmeprosjektet

Pr. 15.07.2019 går prosjektet som planlagt. Det har vært noen utfordringer i forbindelse med boringen da det enkelte steder var mye vann i grunnen og derfor måtte noen hull flyttes i forhold til det som var avmerket på kartet. Det er frem til i dag boret 20 brønner av totalt 32,&n...

Les mer


Viktig informasjon om bergvarmeprosjektet

Tirsdag den 11. juni starter vi opp med bergvarmeprosjektet.  Vi minner om at det ikke må parkeres biler og motorsykler ved de øvre parkeringsplassene mellom BK 11 og 13 samt mellom BK13 og 15.  Kjøretøy som står parkert her må flyttes i løpet av pinsehelga. Det bør også i størst mulig ...

Les mer


Informasjonsskriv om bergvarmeprosjektet

Vår entreprenør for bergvarmeprosjektet, Nordisk Energikontroll, har laget følgende skriv som forteller litt om hva som vil skje ved planlagt oppstart. Skrivet kan leses i sin helhet gjennom å klikke her.


Side5 av 29Først   Forrige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
  Minimer

OBOS

              Lillo Terrasse Borettslag på Facebook

 

Lillo Terrasse Borettslag
Betzy Kjelsbergs vei 7/11/13/15
0486 Oslo

Postadresse:
Lillo Terrasse Borettslag
c/o OBOS
Postboks 6666, St. Olavs plass
0129 OSLO

Org. nummer: 948 308 290
Gårdsnummer: 77
Bruksnummer: 160

Kontakt oss