Styret ønsker nå i størst mulig grad å benytte beboerportalen Vibbo fra OBOS her i Lillo Terrasse borettslag. Dette gjelder både vår kommunikasjon ut til dere, men også meldinger som blir sendt inn til styret.

 

Tidligere denne uken ble det derfor lagt et infoskriv og en brosjyre om Vibbo i samtlige postkasser, i tillegg til at det ble sendt ut en SMS til alle beboere som ikke har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon.

Siden vi nå er i en overgangsfase hvor ikke alle beboere har logget inn på Vibbo enda, vil vi fortsette å oppdatere hjemmesiden med nyheter og viktig informasjon en periode fremover. Som alltid vil vi også oppdatere oppslagstavlene i inngangspartiene. Facebooksiden vår vil derimot bli avviklet umiddelbart.

Det vil fortsatt være mulig å sende e-post til styret på lillo.terrasse@gmail.com og å legge lapper i styrepostkassen ved henvendelser slik som før, men som nevnt er det ønskelig at flest mulig benytter Vibbo til dette formålet fra nå av.

Slik logger du inn på Vibbo:

Alle andelseiere og styremedlemmer er allerede registrert hos Obos, og kan derfor logge inn med mobilnummer uten å registrere seg først. Medboere og leietakere kan enten først registrere seg og be om å bli lagt til i en bolig, eller få en invitasjon fra eier av bolig og registrere seg da.

Gå til https://vibbo.no/lillo-terrasse for å logge inn, eller last ned appen til smarttelefonen din.

Trenger dere hjelp med innlogging eller andre ting? Send gjerne en e-post til styret.

 

  • Styret